Merhaba, ortalama 1 ay önce Robotistan üzerinde esp32 satın aldım. arduino ile uğraşmayı sevdiğim için daha güçlü bir geliştirme kartı alarak projelerimi geliştirip hobimi devam ettiririm düşüncesi vardı. Daha öncesinde ESP8266 kart kullanmıştım bu sebeple Arduino ide üzerinden gerekli sürücüleri ve kütüphaneyi kurmayı/indirmeyi biliyordum. Geçtiğimiz günlerde boş bir vaktimde ESP32mi kullanmak ve denemek istedim. üzerindeki çipe göre gerekli sürücüyü yükledim kurdum, Espressif Systems kütüphanesinin esp32 yazanını da yükledim. Ardından deneme amaçlı basit bir led yakıp söndürme kodu yazdım. sanırım 3,4 gündür tekrar tekrar deniyorum ancak bir türlü kartıma kod yükleyemiyorum. ide hata verip duruyor. İnternet üzerinde bu hatayla ilgili hiç bir şey bulamadım. yapay zekaya sorduğumda, bu hatanın ide üzerinden alınamayacağını söylüyor ve başka bir programlayıcı kullandığımı düşünüyor. Kodu yüklerken BOOt tuşuna basılı tutmak, ideyi silmek yüklemek, kütüphaneyi ve sürücüleri silip yüklemek gibi bir çok basit yöntemi uyguladım ancak bir sonuç alamadım. yapay zekayı konu hakkında zorlayarak ide üzerindeki belirli ayarları değiştirme önerileri aldım ve uyguladım. onlarda sonuç vermedi. bir umutla buraya geldim ve Hata kodunu burada da paylaşmak istiyorum. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
hata kodu:
thread ‘main’ panicked at ‘assertion failed: (left != right)
left: 0
,
right: 0
: Failed to get path name. Error code: 3’, main.rs:65:9
note: run with RUST_BACKTRACE=1
environment variable to display a backtrace
exit status 101
Compilation error: exit status 101