ESP32 Kartı ile geliştirme yapıcam yardım

Merhabalar, şuana kadar sadece Arduino UNO ile bilgisayara bağlayarak gerekli kodları yükleyip, breadboard ile gerekli devreyi tamamlayıp projeler yapıyorum fakat daha yüksek bir projeye geçtim ilk defa. Ben bir fen bilgisi öğretmeniyim ve etüt merkezimiz için öğrencilere RFID kart dağıtıp bir de kursa geldiklerinde okutmaları için kart okuyucu yapmak istiyorum.

ESP32 ESP-32S WiFi + Bluetooth Dual-Mode Geliştirme Kartı

RC522 RFID modül (13.56 MHz)

125Khz RFID Kart (beyaz olandan)

Buzzer

Led

5 V 2 A adaptör

Micro-USB kablo (kodları bilgisayardan aktarmak için gerekecek sanırım)

Jumper kablolar

bu saydıklarımı alıp jumper kablolarla gerekli devreyi kurarsam bir kart okuyucu sistemi yapabilir miyim sıkıntısız şekilde? bilgisayara micro usb ile ESP32 bağlayıp kodları ayarlayıp karta göndermek istiyorum. sonra kart okutulunca wifi ile bir apiye kart id’sini gönderecek cihaz. Bu kadar olsa yeterli, sonra duvara gerekli devreyi sabitleyip açık bırakacağız. Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim neye dikkat etmem lazım ve ne eksik kalabilir

Evet hocam olur. Her kartın içine 16 bayt veri saklanıp okunabilir. Ama çok basic bir kart türü olduğu için kolay kopyalanır. Eğer kopyayı dert etmiyorsanız, yapılabilir tabiki. Bu arada ürün 24/7 açık kalacaksa LED adaptörü kullanın. Meanwell marka olanlar en iyisi.