Merhaba arkadaşlar, flysk kumanda ile 4 adet hub motoru kontrol etmek istiyorum. 4 çeker bir araç, ancak flysqk kumandada her bir kanal bir motora gaz veriyor. ben kumandada 1 kolu sağa çektiğimde, motorlardan birini ileri diğerini geri gaz vermesi için bağlantıyı yada ayarları nasıl yapabiliriz? sağa çekince sağ motor sola cekince sol motor dönüyor. bunu istemiyorum. biri ileri giderken diğeri geri gitsin istiyorum. kumanda ayarlarına baktım internetten ama pek birşey anlamadım. sadece kolun başlangıç bitiş noktası ve en yüksek değeri gibi ayarlamalar yapılıyor. Kumanda seçimi konusunda yardımcı olabilirmisiniz.
1 Beğeni
Merhaba cevabı kendim kurcalerken buldum. Başkalarına da yardımci olsun. flysky ayarlrında mix secenegi var. 3 tane mix grubu olusturabiliyorsun. 1. Kanal calisinca aynı oranda yada ters oranda yada %x oranında 2. Kanalıda çalıştır yapabiliyorsun. Bende 2. Kanala 1. Kanalı mix yaptım. Ters ve %100 oranda çalış dedim. Throttle sağa cekince 2. Kanala takılı sag teker geri, 1. Kanala takılı sol teker ileri gidiyor. Sola cekince tam.tersi. hepsi bu kadar. Mix den yapılıyormuş.
2 Beğeni