Herkese merhabalar, Mağazamızın giriş kapısına, günlük kaç kişinin ziyaret ettiğini ölçebilmek için bir sensör takmayı düşünüyoruz. Bu sistemi pil ile çalışacak şekilde kurmayı ve WiFi modülü ile verileri canlı olarak izlemeyi planlıyoruz. Daha önce böyle bir proje gerçekleştiren var mı? Yardım ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
Hocam kodlamaya yardım edemem ama elektroniği ile hakkında bilgi verebilirim. Öncelikle pil ile çalıştirmanizi önermem. Max 7 saat çalışır sorma pil değiştirirsiniz. 18650 2200mah pil kullanmaniz en iyisi olur. Hem 3 tane paralel bağlarsanız 6600mAh olur. Hem bittikçe doldurursunuz. Isterseniz LED adaptörü ile de çalıştırirsiniz. Wifi için de NodeMCU kullanabilirsiniz
Hocam hangi malzemeleri tedarik etmem gerekir detayını verebilir misiniz daha önce böyle bir şey yaptınız mı ? 10 adet mağazamız var bunlarda kullanmak istiyoruz bu sistemi kodlamasını yapabileceğimi düşünüyorum fakat daha önce hiç bir proje yapmadım Arduıno ile neye ihtiyacım var vb neredeyse hiç bir bilgim yok nette de böyle bir konuya hiç rast gelmedim bilginiz varsa daha detaylı şekilde anlatabilir misiniz ?