Arduino ile PC üzerinden arama cevaplama

Kart
Arkadaşlar buradaki gibi bir sistemi nasıl yapabilirim, örneğin yukarıdaki kartla? yol gösteren birileri olursa çok sevinirim.

Eğer bir proje geliştirmiyorsanız. Sadece kullanmak için soruyorsanız. Windows 11 ile gelen telefon bağlantısı uygulamasını kullanabilirsiniz.

image

Yok, proje geliştirmek istiyorum ama bir türlü yol bulamadım.

Yani PCyi telefona çevirmek istiyorsunuz. Eski bir telefonun bataryasınin BMS ini söküp normal 4.2V bağlayın. Böylece sınırsiz piliniz olur. Sonra telefona otg ile HDMI capcure card bağlayın. Böylece görüntüyu alın. Sonra aynı capcure cardtan bir tane alıp bilgisayarinza bağlayın. Böylece telefondan aldığınız görüntüyü bilgisayarınıza geitirin. Sonra telefona sim card takın. Yapacaksanız bütün parçaları atarım.

1 Beğeni

Hocam bun adb ile de yapilabilir ama ben videodaki gibi gsm 2 click ya da bir arduino kartı ile yapıp pc de arayüz ile de telefonda gelen aramaları yanıtlamak ve arama yapmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim, bunun için hangi protokolü ya da hangi kartı kullanmam gerekiyor, bir yol gösterseniz de olur.

Onun nasıl yaptığını bilmiyorum tam olarak ama tahminen yapamazsınız.

Hocam videoda yapmışlar ve youtube diy phone videoları var, ben sadece gelen bilgileri pc de yapmak istiyorum, elbet vardır bir yol ama bir türlü bulamadım.

Önce bir Ardunio GPRS shield’e seri port üzerinden AT komutuları göndererek SMS göndermeyi denemekle başlayabilirsiniz. Modüller IMEI kayıtsız satılıyor yalnız, önce kayıt grekiyor.

1 Beğeni

Tamamdır, bu konu da araştırma yapıp ilk bunu deneyeceğim.

1 Beğeni

Bluetooth modülü ile bluetoothun desteklediği herşeyi yapabilirsin.